Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kağıda çizgi çizmek

Rüyada kağıda çizgi çizmek

Rüyada kağıda çizgi çizmek verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada kağıda çizgi çizmek gördüyseniz:

  • Olayları incelemeye almak yerine, karşı tarafı dikkatle dinlemeniz daha doğru olabilir.

Rüyada kağıda çizgi çizmek sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı işler yapacağına, kısmetlerinin de kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çizgi çizmek aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düz çizgi çizmek alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına inanılır.

Rüyada kalemle çizgi çizmek geçim kolaylığı içinde olacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz çizgili kağıt görmek hedeflerine yaklaşacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına inanılır.

Rüyada çizgili kağıt görmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada çizgi film görmek yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, kişinin sıkıntıların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada çizgili elbise görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments