Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi resmini çizdirmek

Rüyada kendi resmini çizdirmek

Rüyada kendi resmini çizdirmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, kredi çekileceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi resmini çizdirmek gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili bazı problemleriniz olabilir.

Rüyada birinin resmini çizmek uzun bir hayat yaşayacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fil resmi çizmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, elindeki işi rayına oturtacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz resmi çizmek dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine inanılır.

Rüyada erkek resmi çizmek bayram tadında bir ömür geçireceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada güvercin resmi çizmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye alamet etmektedir.

Rüyada güneş resmi çizmek beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına işarettir.

Rüyada kelebek resmi çizmek rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaç resmi çizmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments