Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan yüzü çizmek

Rüyada insan yüzü çizmek

Rüyada insan yüzü çizmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına işarettir.

Rüyada insan yüzü çizmek gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren belli başlı düzenlemeler, planlar ya da iş birlikleri çok fazla karlı olmasa da, önemli tecrübeler kazanacağınızı veya kazandığınızı unutmamalısınız.

Rüyada insan yüzü çizmek istediklerini elde edeceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada yüz çizmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada yüz resmi çizmek alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına yorulur.

Rüyada birinin yüzünü çizmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünü çizmek ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada insan resmi çizmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine yorulur.

Rüyada insanın yüzüne tükürmek rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir insanın yüzüne tükürmek yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments