Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karafatma böceği öldürmek

Rüyada karafatma böceği öldürmek

Rüyada karafatma böceği öldürmek eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, malların artacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada karafatma böceği öldürmek gördüyseniz:

  • Halletmeniz gereken ani bir iş rahatınızı bozabilir.

Rüyada karafatma böceği öldürmek son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada karafatma böceği görmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, bol dua edeceğine delalet eder.

Rüyada böcek karafatma görmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine işarettir.

Rüyada karafatma öldürmeye çalışmak yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada karafatma öldürdüğünü görmek çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine inanılır.

Rüyada bir sürü karafatma görmek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, şansın ve istikbalin açık olduğuna delalettir.

Rüyada ölü karafatma görmek bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada karafatma görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments