Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karafatma öldürmeye çalışmak

Rüyada karafatma öldürmeye çalışmak

Rüyada karafatma öldürmeye çalışmak mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, başarılarının tadına varacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada karafatma öldürmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Eğlence amaçlı bütçe aşan harcamalar söz konusu olabilir.

Rüyada karafatma öldürmeye çalışmak üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine tabir olunur.

Rüyada karafatma öldürdüğünü görmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine yorulur.

Rüyada karafatma böceği öldürmek işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok karafatma görmek güç ve kudret sahibi olacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, iyi kısmetleri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatakta karafatma görmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü karafatma görmek kısa bir kırgınlık yaşanacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, rahatın yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada kafada karafatma görmek insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada böcek karafatma görmek iyi, hayırlı bir evlat olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments