Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü karafatma görmek

Rüyada ölü karafatma görmek

Rüyada ölü karafatma görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına tabir olunur.

Rüyada ölü karafatma gördüyseniz:

  • Yeniliklere uymakta zaman kaybetmemelisiniz.

Rüyada ölü karafatma görmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına, tövbe etmeye alamet eder.

Rüyada yatakta karafatma görmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada karafatma böceği öldürmek özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına işarettir.

Rüyada böcek karafatma görmek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine tabir olunur.

Rüyada karafatma görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine delalet eder.

Rüyada çok karafatma görmek büyük miktarda para kazanılacağına, şifa ve moral bulacağına, üzücü haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada bir sürü karafatma görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, kendisini bir türlü toparlayamayacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine inanılır.

Rüyada karafatma öldürmeye çalışmak yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments