Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karafatma görmek

Rüyada karafatma görmek

Rüyada karafatma görmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, keyfinin ve moralinin kaçacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine alamet eder.

Rüyada karafatma gördüyseniz:

  • sorumluluklar üstlenmiş olabilirsiniz.

Rüyada çok karafatma görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, yeni bir ev alınacağına alamet eder.

Rüyada ölü karafatma görmek zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, gelirinin daimi olacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına delalettir.

Rüyada böcek karafatma görmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada karafatma öldürdüğünü görmek hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, rahat bir nefes alınacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına işaret eder.

Rüyada karafatma öldürmeye çalışmak korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, yani babasına benzeyeceğine, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine yorulur.

Rüyada bir sürü karafatma görmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, bereket ve zenginlik olacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına alamet eder.

Rüyada karafatma görmek çok hayır duası alacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Rüyada büyük karafatma görmek ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, elindekileri de kaptıracağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments