Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü karafatma görmek

Rüyada bir sürü karafatma görmek

Rüyada bir sürü karafatma görmek kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, bir süre belini doğrultamayacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir sürü karafatma gördüyseniz:

  • Yeterince istekli olmamanız durumunda bazı konularda fırsatları kaçırabilirsiniz, etrafa veya önünüzdekilere dikkatli bakın.

Rüyada bir sürü karafatma görmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına inanılır.

Rüyada karafatma öldürdüğünü görmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada karafatma öldürmeye çalışmak kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada çok karafatma görmek kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yatakta karafatma görmek kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, yaşam enerjisi ile dolacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına yorulur.

Rüyada böcek karafatma görmek işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük karafatma görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, şansın ve kısmetin de açık olacağına rivayet eder.

Rüyada ölü karafatma görmek kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, duyguların karşılık bulacağına, artık daha dikkatli davranacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments