Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karafatma öldürdüğünü görmek

Rüyada karafatma öldürdüğünü görmek

Rüyada karafatma öldürdüğünü görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, kazancının eksilmeyeceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına işarettir.

Rüyada karafatma öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Zaten çalışma isteksizliği gelecek.

Rüyada karafatma böceği öldürmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada karafatma öldürdüğünü görmek ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya rivayet eder.

Rüyada karafatma öldürmeye çalışmak kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, aydınlığa çıkılacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine delalet eder.

Rüyada karafatma böceği görmek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, sağlık sorunlarının biteceğine alamet eder.

Rüyada böcek karafatma görmek evindeki ve işindeki verimin azalacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına işaret eder.

Rüyada büyük karafatma görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü karafatma görmek kazancın daha da artacağına, adını kirleteceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok karafatma görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments