Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karafatma böceği görmek

Rüyada karafatma böceği görmek

Rüyada karafatma böceği görmek neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada karafatma böceği gördüyseniz:

  • Kararlarınızı uygulamaya koymanız veya yaptığınız seçimler doğrultusunda ilerlemeniz durumunda, istediğiniz alanlarda veya hayalleriniz doğrultusunda başarılı olmanın yolunu bulabilirsiniz.

Rüyada karafatma böceği görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, çok iyi giden işlerin duracağına alamet etmektedir.

Rüyada böcek karafatma görmek üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada karafatma böceği öldürmek aksiliklerin baş göstereceğine, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada büyük karafatma görmek zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine yorulur.

Rüyada yatakta karafatma görmek keyfe kavuşacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada ölü karafatma görmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, işlerin günden güne artacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine delalet eder.

Rüyada karafatma öldürmeye çalışmak sorunların üstesinden geleceğine, sermayesinin çoğalacağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına delalettir.

Rüyada karafatma görmek daha iyi anlaşır olacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments