Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böcek karafatma görmek

Rüyada böcek karafatma görmek

Rüyada böcek karafatma görmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada böcek karafatma gördüyseniz:

  • Olayları anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada karafatma böceği öldürmek sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada karafatma böceği görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, dertlerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada böcek karafatma görmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok karafatma görmek ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, borcunu ödeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karafatma öldürmeye çalışmak sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü karafatma görmek onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada bir sürü karafatma görmek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatakta karafatma görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, evlatlarının hayrını göreceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments