Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara yılan yakalamak

Rüyada kara yılan yakalamak

Rüyada kara yılan yakalamak sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, iş ve zaman kaybına uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada kara yılan yakalamak gördüyseniz:

  • Sizin herhangi bir ard niyetiniz olmasa bile davranışlarınız yanlış değerlendirilebilir.

Rüyada kara yılan yakalamak çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, sorunlarını çözeceğine tabir olunur.

Rüyada kara kedi yakalamak sorunların bu sayede aşılacağına, kasasının daha çok para dolacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine işaret eder.

Rüyada kara balık yakalamak ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına işaret etmektedir.

Rüyada kara sinek yakalamak Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine delalettir.

Rüyada evde yılan yakalamak gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına delalettir.

Rüyada yılanı yakalamak kötü haberler alınacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılan yakalamak maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına rivayet eder.

Rüyada yılan yakaladığını görmek hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments