Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde yılan yakalamak

Rüyada evde yılan yakalamak

Rüyada evde yılan yakalamak düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, maddi güç sahibi olacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada evde yılan yakalamak gördüyseniz:

  • Kalpten inandığınız konularda anlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada evde yılan yakalamak zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına inanılır.

Rüyada sudan yılan yakalamak beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine alamet eder.

Rüyada su yılanı yakalamak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada yılanı yakalamak iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz yılan yakalamak yeni bir kazanç kapısı açılacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada oltayla yılan yakalamak herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına işarettir.

Rüyada yılan yakaladığını görmek bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine alamet eder.

Rüyada suda yılan yakalamak çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments