Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan yakaladığını görmek

Rüyada yılan yakaladığını görmek

Rüyada yılan yakaladığını görmek güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılan yakaladığını gördüyseniz:

  • Genelde iyimser bir yapı izliyorsunuz.

Rüyada kara yılan yakalamak en karanlık zamanında elinden tutacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sudan yılan yakalamak aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına tabir olunur.

Rüyada yılan yakalamak ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük yılan yakalamak ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, aşama kaydedeceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına yorulur.

Rüyada su yılanı yakalamak kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine alamet eder.

Rüyada yılanı yakalamak hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılan yakaladığını görmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz yılan yakalamak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments