Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara balık yakalamak

Rüyada kara balık yakalamak

Rüyada kara balık yakalamak çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, sıkıntılarının son bulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına delalet eder.

Rüyada kara balık yakalamak gördüyseniz:

  • Çok istediğiniz bir aktiviteye katılamamanız olasıdır.

Rüyada kara balık yakalamak eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine rivayet eder.

Rüyada kara kedi yakalamak kendisini ailesine vereceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına delalet eder.

Rüyada kara yılan yakalamak kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kara sinek yakalamak eline haram para geçeceğine, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı balık yakalamak elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, takdir toplayacağına yorulur.

Rüyada büyük balık yakaladığını görmek fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına işaret eder.

Rüyada oltayla balık yakaladığını görmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpek balığı yakalamak ilişkiye huzurun geleceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments