Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara sinek yakalamak

Rüyada kara sinek yakalamak

Rüyada kara sinek yakalamak etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, hayatının güzelleşeceğine, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına tabir olunur.

Rüyada kara sinek yakalamak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin ne yaptığınızı anlamasına izin vermeniz sizi zayıf ya da korunmaya muhtaç pozisyona düşürebilir.

Rüyada kara sinek yakalamak tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, aşama göstermeyeceğine yorulur.

Rüyada sinek yakalamak eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok sayıda kara sinek görmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde kara sinek görmek elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına alamet eder.

Rüyada küçük kara sinekler görmek hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına işarettir.

Rüyada kara sinek görmek bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, birçok yeni bağlantı kurulacağına, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına delalet eder.

Rüyada küçük kara sinek görmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, gelirinin eksileceğine rivayet eder.

Rüyada evde kara sinek görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments