Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı yakalamak

Rüyada yılanı yakalamak

Rüyada yılanı yakalamak kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, parasının ve canın güvende olacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yılanı yakalamak gördüyseniz:

  • Küçük şeylerin sizi rahatsız etmesine veya anlaşmazlıklara neden olmasına izin vermeyin.

Rüyada denizden yılan yakalamak eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine tabir olunur.

Rüyada su yılanı yakalamak büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, şen kahkahalar atacağına alamet eder.

Rüyada sarı yılan yakalamak gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına tabir olunur.

Rüyada yılanı kafasından yakalamak ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına yorulur.

Rüyada yılanı yakalamak ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, şansının yaver gideceğine, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına rivayet eder.

Rüyada büyük yılan yakalamak seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sudan yılan yakalamak ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde yılan yakalamak herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments