Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan yakalamak

Rüyada yılan yakalamak

Rüyada yılan yakalamak yoklukları ve hastalıkları unutacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, yeni bir işe gireceğine, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına yorulur.

Rüyada yılan yakalamak gördüyseniz:

  • Olaylar kendiliğinden yatışacaklardır.

Rüyada beyaz yılan yakalamak bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine rivayet eder.

Rüyada büyük yılan yakalamak ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada yılan balığı yakaladığını görmek garanti olacak bir yer edineceğine, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine delalettir.

Rüyada kara yılan yakalamak sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına rivayet eder.

Rüyada sarı yılan yakalamak inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada yılan yakalamak Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, büyük paralar kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil yılan yakalamak sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, kötü sözler duylacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılan balığı yakalamak hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments