Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara kedi yakalamak

Rüyada kara kedi yakalamak

Rüyada kara kedi yakalamak düşmana karşı mahcup olmayacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kara kedi yakalamak gördüyseniz:

  • Toz duman sona erdiğinde kendinizi daha iyi bir yerde bulabilirsiniz.

Rüyada kara kedi yakalamak yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada kara balık yakalamak kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara yılan yakalamak hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kara sinek yakalamak ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, doğru haber almaya rivayet eder.

Rüyada kedinin fare yakaladığını görmek onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kedi yakalamak inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, başarılı bir kişi olacağına, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada kedinin kuşu yakaladığını görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi yavrusu yakalamak yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments