Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara üzüm kurusu görmek

Rüyada kara üzüm kurusu görmek

Rüyada kara üzüm kurusu görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara üzüm kurusu gördüyseniz:

  • Başarılı olabilmek ya da istediğiniz yönde ilerleyebilmek için önem verdiğiniz kişilerin desteğini almanızda fayda var.

Rüyada kuru kara üzüm yemek sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına delalettir.

Rüyada kara üzüm kurusu görmek ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuru kara üzüm görmek sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, geçim derdine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kara kuru üzüm görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına işarettir.

Rüyada kuru kara erik görmek problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kuru üzüm leblebi yemek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına rivayet eder.

Rüyada kuru incir ve üzüm görmek kişinin tek başına kalacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuru üzüm bağı görmek böylece hayatından memnun olacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, özlemlerini bitireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments