Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru kara erik görmek

Rüyada kuru kara erik görmek

Rüyada kuru kara erik görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına delalet eder.

Rüyada kuru kara erik gördüyseniz:

  • Hiç beklenilmeyen bir kaynaktan duygusal veya ekonomik bir girişiminizle ilgili destek gelebilir.

Rüyada kuru kara erik görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah erik kurusu görmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada siyah kuru erik yemek emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada kuru erik yemek üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına delalettir.

Rüyada kuru erik görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına işaret eder.

Rüyada kuru erik toplamak yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erik kurusu görmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada kara erik almak hoş olaylar yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments