Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru kara üzüm yemek

Rüyada kuru kara üzüm yemek

Rüyada kuru kara üzüm yemek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, mutluluğa ve neşeye, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Rüyada kuru kara üzüm yemek gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme konusunda boşuna gayret gösteriyor ya da sabırlı davranmaya çalışıyor olabilirsiniz.

Rüyada kuru kara üzüm yemek yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada kara kuru üzüm görmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına inanılır.

Rüyada kuru kara üzüm görmek bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara üzüm kurusu görmek büyük bir makama geleceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına inanılır.

Rüyada sarı kuru üzüm yemek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, günahlarından tövbe etmeye, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına rivayet eder.

Rüyada üzüm kurusu yemek aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru siyah üzüm yemek hayatını sürdürmekte zorlanacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, daha fazla mal sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada çekirdekli kuru üzüm yemek işlerin günden güne kötüleşeceğine, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments