Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru üzüm bağı görmek

Rüyada kuru üzüm bağı görmek

Rüyada kuru üzüm bağı görmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada kuru üzüm bağı gördüyseniz:

  • Parasal konularda gelecekle ilgili kaygılar taşıyorsunuz.

Rüyada kuru üzüm bağı görmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah üzüm bağı görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada üzüm bağı satın almak zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada beyaz üzüm bağı görmek mutlu ve huzurlu olacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına rivayet eder.

Rüyada sarı üzüm bağı görmek sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada üzüm bağı görmek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Rüyada kurumuş üzüm bağı görmek zorlanacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına inanılır.

Rüyada üzüm ve üzüm bağı görmek aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments