Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara kuru üzüm görmek

Rüyada kara kuru üzüm görmek

Rüyada kara kuru üzüm görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hedeflerinin başarıya ulaşacağına, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına inanılır.

Rüyada kara kuru üzüm gördüyseniz:

  • Evinizle veya ailenizle ilgili konulara hassasiyetle yaklaşmalısınız.

Rüyada kuru kara üzüm yemek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına delalettir.

Rüyada kara üzüm kurusu görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına rivayet eder.

Rüyada kara kuru üzüm görmek çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada kuru kara üzüm görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına işaret eder.

Rüyada kuru kara erik görmek yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuru kayısı ve kuru üzüm görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, çok sevinçli haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada ceviz ve kuru üzüm görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine alamet eder.

Rüyada kuru üzüm satmak gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments