Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru kara üzüm görmek

Rüyada kuru kara üzüm görmek

Rüyada kuru kara üzüm görmek dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına işarettir.

Rüyada kuru kara üzüm gördüyseniz:

  • Her ne kadar eldeki veriler tersini gösterse de, sizin olumlu olmanız olayların gidişatını da değiştirebilir.

Rüyada kuru kara üzüm görmek hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine delalettir.

Rüyada kara üzüm kurusu görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada kuru kara üzüm yemek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara kuru üzüm görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru kara erik görmek mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine tabir olunur.

Rüyada kuru incir ve üzüm görmek çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, her açıdan farklılıklar olacağına yorulur.

Rüyada yeşil kuru üzüm görmek işlere nazar değeceğine, insanlarla iç içe olacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuru üzüm hoşafı görmek ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments