Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara tahtaya yazı yazmak

Rüyada kara tahtaya yazı yazmak

Rüyada kara tahtaya yazı yazmak maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, sağlığının yerinde olacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, mutluluk dolu haberler alınacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada kara tahtaya yazı yazmak gördüyseniz:

  • Sosyal ortamlara girme zorunluluğu sizi sıkabilir.

Rüyada kara tahtaya yazı yazmak sorunların ve sıkıntıların artacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada tahtaya yazı yazmak rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada okul tahtasına yazı yazmak gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine tabir olunur.

Rüyada tahtaya yazı yazdığını görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tahtaya tebeşirle yazı yazmak canını sıkan şeyleri yeneceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, amaçlarına nail olacağına delalet eder.

Rüyada sınıfta tahtaya yazı yazmak her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına işaret eder.

Rüyada yeşil tahtaya yazı yazmak karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine inanılır.

Rüyada tahtada yazı yazmak iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments