Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerdeki suyu silmek

Rüyada yerdeki suyu silmek

Rüyada yerdeki suyu silmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, ona emek vereceğine, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yerdeki suyu silmek gördüyseniz:

  • Gelecekle ilgili hedeflerinizi iyi belirleyerek planlar yapma arzusu içinde olabilirsiniz.

Rüyada yerdeki suyu silmek üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına delalet eder.

Rüyada su silmek yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, bereket ve mutluluk elde edeceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada dökülen suyu silmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yerden çıkan suyu içmek aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir yerden su aktığını görmek bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına yorulur.

Rüyada yüksek yerden suya bakmak daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yerden su çıkması görmek sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden suya atlamak emeklerinin heba olacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments