Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara sandık görmek

Rüyada kara sandık görmek

Rüyada kara sandık görmek sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, zor durumların biteceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, helal lokma yiyeceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kara sandık gördüyseniz:

  • Ya da istediğinizi alamayabilirsiniz.

Rüyada kara sandık görmek endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada boya sandığı görmek rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine yorulur.

Rüyada oymalı sandık görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sandık üstüne oturmak atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, fesada bulaşacağına delalet eder.

Rüyada ahit sandığını görmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına tabir olunur.

Rüyada sandıkla altın bulmak emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine işarettir.

Rüyada sandığa girmek yüzün güleceğine, içsel güvensizliklerinize, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada meyve sandığı görmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments