Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meyve sandığı görmek

Rüyada meyve sandığı görmek

Rüyada meyve sandığı görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada meyve sandığı gördüyseniz:

  • İşinizi veya genel anlamda hayatınızı ilgilendiren konularda tamamen farklı düşüncelere sahip olabilirsiniz.

Rüyada meyve sandığı görmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada içi dolu sandık görmek sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, elindekilerinin kıymetini bileceğine işarettir.

Rüyada sandık anahtarı görmek uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada cam sandık görmek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına delalet eder.

Rüyada hazine sandığı bulmak o kişilerden güzel sözler duyulacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına delalettir.

Rüyada eski bir sandık görmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, işten eve bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kahverengi sandık görmek yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sandık dolusu para görmek hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, fesada bulaşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments