Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boya sandığı görmek

Rüyada boya sandığı görmek

Rüyada boya sandığı görmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, yaşam enerjisini geri kazanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, güzel günlerin kapıda olacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada boya sandığı gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla biraraya gelmeniz veya bir süredir bulunmadığınız yerlerde bulunmanız eski bir fikri canlandırmanızı sağlayabilir.

Rüyada boya sandığı görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabı boya sandığı görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni sandık görmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada tahta sandık görmek yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada açık sandık görmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ahşap sandık görmek sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, hayatınızın neşe dolacağına delalettir.

Rüyada başkasının sandığını açmak iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına delalettir.

Rüyada sandıkta altın bulmak ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments