Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ahit sandığını görmek

Rüyada ahit sandığını görmek

Rüyada ahit sandığını görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, kendisini işine vereceğine, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ahit sandığını gördüyseniz:

  • Hafife aldığınız, ertelediğiniz, şu an için uğraşmak istemediğiniz ya da ilgilenmeme kararına vardığınız konular size bazı bedeller ödetebilir ya da ileride daha da karışık şekilde karşınıza çıkabilir.

Rüyada ahit sandığı görmek bilgilerle donanacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ahit sandığını görmek yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada içi dolu sandık görmek sevdiği birine hediye alacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına yorulur.

Rüyada kendi çeyiz sandığını görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine delalettir.

Rüyada kapalı sandık görmek yetki ve söz sahibi olacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada işlemeli sandık görmek elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına işarettir.

Rüyada demir sandık görmek çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine inanılır.

Rüyada aynalı sandık görmek yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments