Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sandık üstüne oturmak

Rüyada sandık üstüne oturmak

Rüyada sandık üstüne oturmak iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına inanılır.

Rüyada sandık üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Özenli bir şekilde hedefinize doğru ilerleyebilir veya pozisyonunuzu korumayı tercih edebilirsiniz.

Rüyada sandık üstüne oturmak maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kanın üstüne oturmak huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına inanılır.

Rüyada sobanın üstüne oturmak ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, mal mülk edineceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılan üstüne oturmak kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, anne baba ile ters düşüleceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlığın üstüne oturmak bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına rivayet eder.

Rüyada ekmeğin üstüne oturmak yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuranın üstüne oturmak birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına yorulur.

Rüyada bokun üstüne oturmak hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, insanlardan uzaklaşacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments