Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sandığa girmek

Rüyada sandığa girmek

Rüyada sandığa girmek ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sandığa girmek gördüyseniz:

  • Bazı ailevi sorunlar sizi fazlasıyla üzebilir.

Rüyada sandığın içine girmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sandığa girmek maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına işarettir.

Rüyada işlemeli sandık görmek hayatının başarılarla dolacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, bol nimete kavuşulacağına delalettir.

Rüyada sandığı görmek pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada küçük sandık görmek sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına alamet eder.

Rüyada sandıkta para bulmak sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına işarettir.

Rüyada sandık kaldırmak kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada ahit sandığını görmek uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments