Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oymalı sandık görmek

Rüyada oymalı sandık görmek

Rüyada oymalı sandık görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, dünya malı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada oymalı sandık gördüyseniz:

  • Spor aktiviteleri ile her zamankinden daha fazla ilgilenebilirsiniz veya en azından uzun yürüyüşlere çıkma ihtiyacı duyabilirsiniz.

Rüyada oymalı sandık görmek üzüleceğine ve yıpranacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine inanılır.

Rüyada sandıkta yılan görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sandıkta para bulmak birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, tatsızlıkların aşılacağına rivayet eder.

Rüyada boya sandığı görmek ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hazine sandığı bulmak eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına işarettir.

Rüyada sebze sandığı görmek dinini yaşayacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, hayırlı haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta sandık görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine yorulur.

Rüyada sandık bulmak aksine daha da zorlaştıracağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments