Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sandıkla altın bulmak

Rüyada sandıkla altın bulmak

Rüyada sandıkla altın bulmak güzel bir ilişkiye başlanacağına, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada sandıkla altın bulmak gördüyseniz:

  • Akrabalarınızla ilişkilerinizde duygularınızı göstermekten çekinebilirsiniz.

Rüyada sandıkta altın bulmak çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sandıkla altın bulmak büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada sandık dolusu altın bulmak büyük kazançlar elde edeceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, moralinin yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hazine sandığı bulmak iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine delalettir.

Rüyada sandık bulmak yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, fikirlerinin can bulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada sandıkta para bulmak kısmetinin ve bahtının kapanacağına, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına işarettir.

Rüyada sandığın içinde altın görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, kazancın arttırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir sandık dolusu altın görmek maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments