Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara kediyle konuşmak

Rüyada kara kediyle konuşmak

Rüyada kara kediyle konuşmak iyiliklerden yüz çevirmeye, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, büyük atılımların yapılacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, kısmetinizin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara kediyle konuşmak gördüyseniz:

  • Ek bilgiler edinmeniz bazı arkadaşlarınız kanalıyla yakalanabilecek yeni fırsatlar anlamına da geliyor.

Rüyada kara kediyle konuşmak o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada kara kedi tarafından kovalanmak sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına delalettir.

Rüyada ölmüş kara kedi görmek yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, ağlayacağına işaret eder.

Rüyada kara kedi kesmek uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına tabir olunur.

Rüyada iki kara kedi görmek kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada kara kedinin saldırdığını görmek uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, iyi kısmetleri olacağına işaret eder.

Rüyada çok kara kedi görmek kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, değer göreceğine delalet eder.

Rüyada kara kedi saldırdığını görmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments