Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara kedinin saldırdığını görmek

Rüyada kara kedinin saldırdığını görmek

Rüyada kara kedinin saldırdığını görmek kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, çalışmalarının artacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, kalbini kıracağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara kedinin saldırdığını gördüyseniz:

  • İnsanların düşüncelerine fazla kıymet vermediğiniz için herhangi bir şeyinizi saklamak size gereksiz görünebilir.

Rüyada kara kedinin saldırdığını görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kara kedi saldırdığını görmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada köpeğin kediye saldırdığını görmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, günden güne sorunlarının artacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine işarettir.

Rüyada yavru kedinin saldırdığını görmek zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada siyah kedinin saldırdığını görmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedilerin saldırdığını görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine inanılır.

Rüyada kediye saldırmak tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada kedinin saldırdığını görmek hata ve günah işlemekten uzak duracağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments