Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara kedi saldırdığını görmek

Rüyada kara kedi saldırdığını görmek

Rüyada kara kedi saldırdığını görmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, masa başı bir işe girileceğine, borç ödemeye, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada kara kedi saldırdığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi çekemeyerek ortaya değişik sorunlar çıkartmaya çalışabilirler.

Rüyada kara kedinin saldırdığını görmek kem gözlere geleceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine alamet eder.

Rüyada kara kedi saldırdığını görmek mali olarak sıkıntıya düşeceğine, kazancının eksilmeyeceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine delalet eder.

Rüyada yavru kedinin saldırdığını görmek herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, mutlu ve huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin kediye saldırdığını görmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına alamet eder.

Rüyada kedilerin saldırdığını görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kediye saldırmak kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kedinin saldırdığını görmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, borca batacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedinin saldırdığını görmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments