Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki kara kedi görmek

Rüyada iki kara kedi görmek

Rüyada iki kara kedi görmek geçim derdinin olmayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki kara kedi gördüyseniz:

  • İncelikle yaptığınız planlar istediğiniz gibi ilerlemezse üzülmeyin.

Rüyada kara kediyi sevmek sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, onu yalnız bırakmayacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına tabir olunur.

Rüyada kara kedi ölüsü görmek varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, kötü işlere girmeyeceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına rivayet eder.

Rüyada kara kedi sevdiğini görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatakta kara kedi görmek atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada ölü kara kedi görmek geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada kara kedi görmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada kara kedi atmak insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına inanılır.

Rüyada yeşil gözlü kara kedi görmek çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments