Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş kara kedi görmek

Rüyada ölmüş kara kedi görmek

Rüyada ölmüş kara kedi görmek kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş kara kedi gördüyseniz:

  • Kısa vadeli düşünce yanlış tepkiler vermenize neden olabilir.

Rüyada kara kedi yavrusu görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada çok kara kedi görmek işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kara kedi ve beyaz kedi görmek derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara kediye sarılmak aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine tabir olunur.

Rüyada evde kara kedi görmek hak yiyeceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına yorulur.

Rüyada kara kedi ısırdığını görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada kocaman kara kedi görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kara yavru kedi görmek hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments