Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara kediyi atmak

Rüyada kara kediyi atmak

Rüyada kara kediyi atmak hayırsız olaylar yaşayacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, acı veren durumların vuku bulacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına inanılır.

Rüyada kara kediyi atmak gördüyseniz:

  • Neler olup bittiğini anlamak için yan yollar bulmanız gerekebilir.

Rüyada kara kediyi evden atmak yüzünün eskisi gibi güleceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada kara kediyi atmak nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara kedi atmak toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine alamet eder.

Rüyada yatakta kara kedi görmek buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara kedi ve beyaz kedi görmek kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara kedi yakalamak kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kara kediden korkmak kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine yorulur.

Rüyada evde kara kedi görmek yalnız kalınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments