Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara kedi ve beyaz kedi görmek

Rüyada kara kedi ve beyaz kedi görmek

Rüyada kara kedi ve beyaz kedi görmek verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kara kedi ve beyaz kedi gördüyseniz:

  • İşaretleri takip edin sizi doğru yere taşıyabilirler.

Rüyada kara ve beyaz kedi görmek ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, şansının kötüye gideceğine, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine delalet eder.

Rüyada kara kedi ve beyaz kedi görmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, günü birlik tatillere çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara kedi tarafından kovalanmak çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına işarettir.

Rüyada yeşil gözlü kara kedi görmek zor bir durumun üstesinden gelmeye, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına delalet eder.

Rüyada kara kediyi evden atmak rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, iyi halin geleceğine, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada kara kedi tırmaladığını görmek çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, ne yapacağını şaşıracağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına delalet eder.

Rüyada yavru kara kedi görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine alamet eder.

Rüyada kara kedi dövmek terfi alacağına, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments