Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatakta kara kedi görmek

Rüyada yatakta kara kedi görmek

Rüyada yatakta kara kedi görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatakta kara kedi gördüyseniz:

  • Sosyal güdüleriniz kesin, ilişkiler maddi ya da manevi iyi sonuçlar getirebilirler.

Rüyada yatakta kara kedi görmek özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine delalettir.

Rüyada yatakta kara yılan görmek türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yatakta kara böcek görmek sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kara kedi ve fare görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine delalettir.

Rüyada kedi kara görmek yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına delalettir.

Rüyada kırmızı gözlü kara kedi görmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına delalet eder.

Rüyada kara kedi tırmaladığını görmek uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara kedinin kovaladığını görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments