Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde kara kedi görmek

Rüyada evde kara kedi görmek

Rüyada evde kara kedi görmek birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, hayatının zorlaşacağına, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine delalet eder.

Rüyada evde kara kedi gördüyseniz:

  • Sağlığınız veya maddi durumunuzla ilgili bir tartışma büyüyebilir.

Rüyada evde kara kedi görmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, hayatın tadına varacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara kediyi evden atmak ufkunun açılacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, sevgi göreceğine inanılır.

Rüyada eve kara kedi girdiğini görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına alamet eder.

Rüyada kara kedinin eve girdiğini görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada kara kedi tutmak çok büyük işlere adın yazdıracağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine işaret eder.

Rüyada kara kedi boğmak konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir sürü kara kedi görmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına delalet eder.

Rüyada kara kediyle konuşmak tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments