Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara kediden korkmak

Rüyada kara kediden korkmak

Rüyada kara kediden korkmak huzura ve mutluluğa kavuşacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, büyük bir başarıya ulaşılacağına, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada kara kediden korkmak gördüyseniz:

  • Size yararlı tavsiyelerde bulunabilecek kişilerle bir araya gelebilir veya sadık çalışnlar edinebilirsiniz.

Rüyada kara kediden korkmak ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, riske atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah kediden korkmak düşmanlarını alt edeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına yorulur.

Rüyada kedilerden korkmak sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz kediden korkmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi yavrusundan korkmak çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, her istediğini elde edeceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine delalettir.

Rüyada kediden korkmak günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına işaret eder.

Rüyada yavru kediden korkmak bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, yapacağı planların altüst olacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye delalet etmektedir.

Rüyada kedi görüp korkmak şansının da döneceğine, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments