Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara kedi atmak

Rüyada kara kedi atmak

Rüyada kara kedi atmak başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, rahat bir hayata adım atacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, geçiminin güçleşeceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada kara kedi atmak gördüyseniz:

  • Evinizde veya sevdiğiniz işlerle ilgilenerek keyifli vakit geçirmenin tadını çıkartmanızda fayda var.

Rüyada kara kediyi evden atmak ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine tabir olunur.

Rüyada kara kedi atmak stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, yeni işler yapılacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine delalet eder.

Rüyada kara kediyi atmak sevinçli bir hayat süreceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına alamet eder.

Rüyada kara kedi tarafından kovalanmak kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, parasal sıkıntıların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara kedi ve fare görmek mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada kara kedi kesmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada kedi kara görmek kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine tabir olunur.

Rüyada iki kara kedi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments