Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara kediye sarılmak

Rüyada kara kediye sarılmak

Rüyada kara kediye sarılmak toparlanacağına, kendine geleceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, iç sıkıntınızın azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara kediye sarılmak gördüyseniz:

  • Gereken uyarlamaları yapmalısınız.

Rüyada kara kediye sarılmak sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara kedi yavruları görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, karlı işlere gireceğine, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya rivayet eder.

Rüyada kara ve beyaz kedi görmek zamandan da kar edeceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine delalet eder.

Rüyada kara kedi taşlamak büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine inanılır.

Rüyada çok kara kedi görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, konfor içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara kedi ve beyaz kedi görmek sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı gözlü kara kedi görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, manevi mutluluğu tadacağına yorulur.

Rüyada kedi kara görmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments