Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi kara görmek

Rüyada kedi kara görmek

Rüyada kedi kara görmek insanların hayranlığını kazanacağına, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, gereken sabrı göstereceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına işaret eder.

Rüyada kedi kara gördüyseniz:

  • Görevlerini ihmal eden kişiler sıkıntı yaratabilirler.

Rüyada küçük kara kedi görmek onların başarıları ile övüneceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına delalettir.

Rüyada kara kedi görmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Rüyada kara kedi sevmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada kara kedi yavruları görmek bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına işarettir.

Rüyada evde kara kedi görmek dertlerine derman bulacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine işarettir.

Rüyada kara kediyi sevmek toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, hayırlı adımlar atılacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kara kediyi atmak hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına işarettir.

Rüyada karanlıkta kara kedi görmek çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments