Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara kedi yavruları görmek

Rüyada kara kedi yavruları görmek

Rüyada kara kedi yavruları görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, hatalarını düzelteceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine yorulur.

Rüyada kara kedi yavruları gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz, iş birlikleriniz ya da bağlantılarınız sinirlerinizi iyice yıpratmaya veya test etmeye başlamış olabilir.

Rüyada kara yavru kedi görmek düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru kara kedi görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine işarettir.

Rüyada kara kedi yavruları görmek para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına delalet eder.

Rüyada kara kedi yavrusu görmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada kara kedi sevmek kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, günahlarına tövbe edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kara kedi kovalamak maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, işlerin çok büyümeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kara kediye sarılmak alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Rüyada eve kara kedi girdiğini görmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments