Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara ve beyaz kedi görmek

Rüyada kara ve beyaz kedi görmek

Rüyada kara ve beyaz kedi görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, dostlarını da iyi seçeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine tabir olunur.

Rüyada kara ve beyaz kedi gördüyseniz:

  • İş deki durumunuzu veya imajınızı etkileyecek adımlar atmadan önce, fikirlerinizi güvendiğiniz kişilerle paylaşmanızda fayda var.

Rüyada kara ve beyaz kedi görmek endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, bir sağlık sorunu yaşanacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada kara kedi ve beyaz kedi görmek hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine işaret eder.

Rüyada küçük kara kedi görmek mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, rahat bir nefes alınacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kara kedi kovaladığını görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada kara kedi yavruları görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, yıpranacağına alamet eder.

Rüyada evin içinde kara kedi görmek hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına delalet eder.

Rüyada kara kedi yakalamak sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kara kediyi kovalamak ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments